RÓLUNK

Tagok

Tamás Éva

Tamás Éva

Színész vagyok, 15 évesen éreztem meg a színház illatát, mely azonnal magával ragadott. Nagyon hamar váltam mesehőssé, ez mélyítette a gyerekkel való kapcsolatomat. 1997 – től gyermekműsorokat hoztam létre egy művész barátommal. Időközben gyógypedagógusi végzettséget szereztem, mert különösen érdekel a speciális nevelési igényű gyermekek működése, hogy a műsoraink során mindenkit egyformán bevonhassak a játékba. 2006-ban édesanya lettem, és e percben tudtam, hogy mit szeretnék: gyermeknek maradni egy életen át és társuk lenni, szolgálni érzelmi, értelmi fejlődésüket, a magam egyedi és különleges érzékével.
Nyitott szemmel és kinyújtott kézzel járok. Aki megfogja a kezem, azt magammal viszem, legyen gyermek vagy felnőtt, ép vagy sérült, szomorú vagy vidám. Az együtt töltött időben, minden rosszat elfelejtünk és önfeledt szórakozás, öröm, jó élmények kísérnek bennünket.

Bogárdi Aliz

Bogárdi Aliz

Aliz vagyok, aki Bogárdi.
Gyermekkorom óta zenélek. Kiváló tanáraim voltak. Így hát igen korán rájöttem, hogy egy teljesebb emberi létezéshez úgy tartozik hozzá az ének és a muzsika, mint a levegő. A klasszikus zenei tanulmányokat nálam a magyar népzene világának felderítése követte. Hangszereim a hegedű és a brácsa. Amióta az eszemet tudom, valamit meg akarok mutatni az embereknek...de hogy mit?! Talán így helyesebb: szeretnék hatással lenni rájuk. Szeretem, ha ők is hatással vannak rám. Kezdetektől csapatban gondolkodom: kórusok, zenekarok, együttesek, vagyis TÁRSAK álltak-állnak életem középpontjában három kisgyermekem mellett. Amióta ők vannak, érdeklődésem a legkisebbek zenei nevelése felé is fordul - nagy lelkesedéssel és csodálattal.

Pozsgai Tamás

Pozsgai Tamás

Szervusztok! Pozsgai Tamásnak hívnak. A zenekarban gitáron játszom, 2011. nyarán csatlakoztam a csapathoz. Van két fiam, Marcell és Milán, ők is nagyon szeretik a zenét, sokat énekelünk, táncolunk otthon. – remélem, ti is!! Általában sok gyerek vesz körül, mert tanár bácsi is vagyok egy iskolában, gyakorlatilag a zene és a gyerekek teszik ki a hétköznapjaimat.

Baksa Péter

Baksa Péter

Én játszom a zenekar legnagyobb hangszerén, a nagybőgőn. Akkor szerettem bele ebbe a „naagy hegedűbe”, amikor kiskoromban láttam, hallottam Pege Aladárt játszani rajta. Azóta felnőttem, nagybőgős lettem és most már én játszom a kicsiknek, hátha valaki pont az én játékom miatt lesz majd nagybőgős. A zenekarban 2013 óta muzsikálok és remélem, hogy ez sokáig így is marad. Zenésztársaimat nagyon kedvelem, jó velük szórakoztatni a világ legjobb, leghálásabb és legőszintébb közönségét, a gyerekeket.

WEBSHOP

Nézzen be a boltba és rendelje meg kedvenc termékeit!