Tagok

Tagok

Tamás Éva

Színész vagyok, 15 évesen éreztem meg a színház illatát, mely azonnal magával ragadott. Nagyon hamar váltam mesehőssé, ez mélyítette a gyerekkel való kapcsolatomat. 1997 – től gyermekműsorokat hoztam létre egy művész barátommal.

Időközben gyógypedagógusi végzettséget szereztem, mert különösen érdekel a speciális nevelési igényű gyermekek működése, hogy a műsoraink során mindenkit egyformán bevonhassak a játékba.

2006-ban édesanya lettem, és e percben tudtam, hogy mit szeretnék: gyermeknek maradni egy életen át és társuk lenni, szolgálni érzelmi, értelmi fejlődésüket, a magam egyedi és különleges érzékével.

Nyitott szemmel és kinyújtott kézzel járok. Aki megfogja a kezem, azt magammal viszem, legyen gyermek vagy felnőtt, ép vagy sérült, szomorú vagy vidám. Az együtt töltött időben, minden rosszat elfelejtünk és önfeledt szórakozás, öröm, jó élmények kísérnek bennünket.

Bogárdi Alíz

Aliz vagyok, aki Bogárdi.

Gyermekkorom óta zenélek. Kiváló tanáraim voltak. Így hát igen korán rájöttem, hogy egy teljesebb emberi létezéshez úgy tartozik hozzá az ének és a muzsika, mint a levegő. A klasszikus zenei tanulmányokat nálam a magyar népzene világának felderítése követte.

Hangszereim a hegedű és a brácsa.

Amióta az eszemet tudom, valamit meg akarok mutatni az embereknek…de hogy mit?! Talán így helyesebb: szeretnék hatással lenni rájuk. Szeretem, ha ők is hatással vannak rám. Kezdetektől csapatban gondolkodom: kórusok, zenekarok, együttesek, vagyis TÁRSAK álltak-állnak életem középpontjában három kisgyermekem mellett. Amióta ők vannak, érdeklődésem a legkisebbek zenei nevelése felé is fordul – nagy lelkesedéssel és csodálattal.

Vígh Róbert

Sziasztok! Vígh Robi vagyok. Végzettségemet tekintve gitárművész és tanár vagyok. Szeretem a munkámat, örömmel tanítom növendékeimet, a legfontosabb számomra, hogy megszerettessem velük a zenét.

Én magam boldogan gyakorlok órák hosszat a klasszikus gitáromon, de nem csak a klasszikus zene áll hozzám közel. Több stílusban is kipróbáltam már magam. Szívesen zúzom a Thunderbird basszusgitáromon egy rock-bandában, de ugyanolyan jó kedvvel játszom funkyt, bluest vagy éppen jazzt is.

Mindig élmény számomra a Játéktár koncertjein muzsikálni, hiszen a gyermekek személyében igazi lelkes közönségre találunk. A zenekarban basszusgitáron játszom, így a nagy, fekete gitár mögött megtalálhattok engem is..

Tóth Álmos

Sziasztok! Tóth Álmos vagyok, a Játéktár gitárosa.

Életem legnagyobb része a zenélésről szól, hisz akkor is a hangszeremmel vagyok, mikor épp nem a Játéktár színpadán pengetem a húrokat.

Néha zeneiskolában, szakgimnáziumban és egyetemen foglalkozom azzal, hogy a jövő gitárosainak és gitártanárjainak átadjam azt a sok örömöt, ami engem is erre a pályára csalt.

Néha pedig más kamarazenei együttesekkel járom a hangverseny-termeket, hogy a közönségnek adhassam át azt az élményt, ami miatt elkezdtem én is gitározni.

Játéktár Tanoda

Gyerekzene, nem csak gyerekeknek!

Vidámság, tanulás és szórakozás egyben, otthon, szabadtéri koncerteken, színházi előadásokon!

Ne maradjatok le!

Közösségi oldalaink