MŰSORAINK

Babakoncertek

Mondókázós, dalolgatós, hangszerekkel ismerkedős, lépegetős, ugrándozós, kacagós, csiklandós vidám időtöltés babáknak és mamáknak. A Tamás Éva Játéktára zenekar egyedi stílusú, interaktív mini koncertje egy mosolygós játék, amely egyszerre megmozgat és pihentet, tanít és szórakoztat.

Az a tapasztalatunk, hogy a mai nevelési felfogás igényt fogalmaz meg arra, hogy a babáknak is legyenek korai muzikális ingerei, mozgásos formában tanuljon mondókákat, dalokat és a zenés foglalkozásokon keresztül legyen közösségi élményük, mely szocializálódásukat nagyban segíti. Legyen a babák első élő zenés élménye a Játéktár csapatával!

Ajánljuk

2 hónapos kortól 3 éves korig

Résztvevők

Tamás Éva – ének, játékmester

Bogárdi Aliz – hegedű

Pozsgai Tamás – gitár

Baksa Péter – nagybőgő

Időtartam

40 perc

Lépegetős

Az otthoni zenés–verses játszadozások hangulatát öntöttük zenés műsor kereteibe. Az akusztikus hangvételű mini koncerten, a versek, mondókák és azok mozgásos tanulása kap nagy hangsúlyt. Hatékony és gyors elsajátítása egyszerű, ritmikus szövegeknek, énekeknek, illetve a Játéktár saját dalainak. Utóbbiakat – hangzóanyagaink segítségével – az édesanyák otthon is beépíthetik a napi játékba.

Csip-csip- csóka

Az ismert gyermekversek-dalok tanulásán és közös éneklésén túl, a picik megismerkednek az akusztikus hangszerekkel, ütőhangszerekkel, a bátrabbak ki is próbálják. Kedves és barátságos csapatunkkal arra törekszünk, hogy magunkkal ragadjuk a gyermeket és a szülőt is. A zenei nevelés elsődleges célja az értelmi, érzelmi és jellemfejlesztés, vagyis a teljes személyiség formálgatása, melyhez az élményszerűségen át vezet az út.

WEBSHOP

Nézzen be a boltba és rendelje meg kedvenc termékeit!