Babakoncertek

Babakoncertek

Mondókázós, dalolgatós, hangszerekkel ismerkedős, lépegetős, ugrándozós, kacagós, csiklandós vidám időtöltés babáknak és mamáknak. A Tamás Éva Játéktára zenekar egyedi stílusú, interaktív mini koncertje egy mosolygós játék, amely egyszerre megmozgat és pihentet, tanít és szórakoztat.

A mai nevelési felfogás igényt fogalmaz meg arra, hogy a babáknak is legyenek korai muzikális ingerei, mozgásos formában tanuljon mondókákat, dalokat, mely nagyban segíti anyanyelvi készségeik kialakulását, beszédfejlődésüket, kognitív képességeik fejlődését.

A zenés foglalkozásokon keresztül közösségi élményben vesznek részt, mely szocializálódásukat nagyban segíti, alakítja személyiségüket. A koncertek során fejlődik hallásuk, ritmusérzékük, észlelésük, komplex fejlesztést kapnak játékos formában.

Legyen a babák első élő zenés élménye a Játéktár csapatával!

Ajánljuk

2 hónapos kortól 3 éves korig

Időtartam

40 perc

Lépegetős

Az otthoni zenés–verses játszadozások hangulatát öntöttük zenés műsor kereteibe. Az akusztikus hangvételű mini koncerten, a versek, mondókák és azok mozgásos tanulása kap nagy hangsúlyt. Hatékony és gyors elsajátítása egyszerű, ritmikus szövegeknek, énekeknek, illetve a Játéktár saját dalainak. Utóbbiakat – hangzóanyagaink segítségével – az édesanyák otthon is beépíthetik a napi játékba.

Csip-csip-csóka

Az ismert gyermekversek-dalok tanulásán és közös éneklésén túl, a picik megismerkednek az akusztikus hangszerekkel, ütőhangszerekkel, a bátrabbak ki is próbálják. Kedves és barátságos csapatunkkal arra törekszünk, hogy magunkkal ragadjuk a gyermeket és a szülőt is. A zenei nevelés elsődleges célja az értelmi, érzelmi és jellemfejlesztés, vagyis a teljes személyiség formálgatása, melyhez az élményszerűségen át vezet az út.

Játéktár Tanoda

Gyerekzene, nem csak gyerekeknek!

Vidámság, tanulás és szórakozás egyben, otthon, szabadtéri koncerteken, színházi előadásokon!

Ne maradjatok le!

Közösségi oldalaink