Játéktár – Népdalok

Jelenlegi állapot
Nincs beiratkozva
Ár
4900 Ft
Regisztráció

Új kurzusunkban sok-sok gyönyörű dallal ismerkedhettek meg. A népdaloknak elengedhetetlen szerepe van a nemzeti kultúrában. Úgy is mondhatnánk, hogy a népdalok a népi kultúra virágai. Ugye ti is szeretitek a virágokat? Összeállítottunk hát egy csokorral, hiszen annak idején ezek a dalok szájról-szájra terjedtek, többféle verzióban, szöveggel, dallammal adták át egymásnak az emberek, nagyszülők az unokáknak, mi pedig most Nektek. Szeretnénk örömet szerezni a magyar népzene világából néhány gyöngyszemmel.

GARANTÁLTAN LEKÖTI A GYERMEKET

34 népdal, magyar és más népek folkmuzsikája egyetlen kurzusban. 8 különböző népi hangszer, csujjogatók, kézműves feladatok! Tökéletes kikapcsolódás az egész család számára! Szórakozás és tanulás egyben!

Szeretnétek otthon együtt leülni, dalokat tanulni? Élvezni és gyakorolni a magyar nyelvet? Vidámmá tenni az együttlétet? Megismerni népi hangszereket?
A Játéktár zeneovi NÉPDALOK sorozatát 0-99 éves korig ajánljuk. Zenés mesevilágot varázsol az otthonotokba és tudást, ismereteket a kis fejekbe. Képernyőn keresztül is interaktív, feladatokat, tennivalót ad.

A kurzushoz tartozó letölthető anyagokat a felhasználói fiókotokon belül találjátok majd!